Tuotteet - Kaikkea pellistä

Meiltä kaikki rakennuspeltityöt kattoremonteista kynnyspelteihin

 

Kattoremontti

Suoritamme kattoremontit rautaisalla ammattitaidolla avaimet käteen periaatteella laadukkaista materiaaleista takuutyönä.

Katevalikoimamme kattaa kaikki peltikatteet perinteisestä konesaumakatosta ja Easylock peltikatteesta erilaisiin muotokatteisiin.

Voimme myös toimittaa asiakkaalle haluttaessa pelkät tarvikkeet tarvittavine asennusohjeineen onnistuneen lopputuloksen varmistamiseksi.

Valmiissa muotokatteissa tarjoamme Metehe Oy:n ja Ruukki Oy:n laadukkaita takuutuotteita

 

Listoitukset ja piipun pellitykset:

Valmistamme ja asennamme monimuotoiset ja haastavimmatkin peltilistat ja piipun pellit laadukkaista materiaaleista joko asiakkaan mittojen mukaan tai omien yhteisesti tekemiemme suunnitelmien perusteella. Toimitamme myös halutessa pelkät tarvikkeet ruuveineen työmaalle mikäli asiakas haluaa asentaa ne itse.

 

Sadevesijärjestelmät:

Sadevesijärjestelmissä varastoimme Ruukin laadukkaita pyöreitä vesikouruja ja syöksytorvia eri väreissä. Nämä voitte tilata joko asennettuna tai toimitettuna työmaallenne tai noutaa suoraan myymälästämme. Saatavilla myös kanttisia vaihtoehtoja sekä uututena myös IKI-Kouru järjestelmä hankalien sisäänrakennettujen vesikourujen pinnoittamiseen.

 

Kattoturvatuotteet:

Meiltä saat kaikki tarvittavat laadukkaat kattoturvatuotteet. Voit noutaa ne suoraan myymälästä tai tilata ne joko asennettuna tai toimitettuna työmaalle.

Löydät meiltä eri värisinä kaikki lumiesteet, seinä- ja kattotikkaat sekä kulkusillat ja hätäpostumissarjat. Tuotevalikoimamme kaikissa tuotteissa seuraa mukana asennusohje turvallisen ja toimivan asennuksen varmistamiseksi.

 

puzzle.fi